Laitteet ja ohjelmistot

FredSe Oy edustaa ja tuo maahan useita markkinoiden johtavia levykonemerkkejä. Oman huollon ja kunnossapidon merkitys korostuu alan kehityksessä. Varaosat ja ohjelmistojen kehityksen tuomat haasteet pystytään ratkaisemaan nopeasti päämiesyhteyksiemme avulla.

Toimitus- ja huoltosopimuksien tavoitteena on asiakkaidemme keskittyminen omaan ydinosaamiseen, me pidämme pyörät pyörimässä!

Edustuksiimme sekä huoltosopimuksiimme kuuluu mm. plasma-, kaasu-, vesi- laserleikkauskoneet, särmäyspuristimet, levyleikkurit, sahat sekä Lantek ERP, MES, Workshop, Nestaus ohjelmistot.

Maahantuomiemme laitteiden osalta yrityksemme tekee yhdessä laitetoimittajien kanssa kaikki tuotannon vaiheet suunnittelusta laitteiden kokoonpanoon ja testaukseen.

Osaaminen ja ratkaisukeskeisyys asiakassuhteissa sekä teknisessä osaamisessa takaa nopeat huolto- ja myyntiprosessit.

Edustukset

Lantek on ohjelmistoyritys, joka tarjoaa CAD/CAM/MES/ERP-ohjelmistoratkaisuja ohutlevy- ja rakenneterästeollisuudelle, ohjelmistot on kehitetty lantekin omassa tuotekehityskeskuksessa.

Jos teet töitä levytyökoneilla meillä on ohjelmat nestaukseen, tuotannon hallintaa, laskutukseen, etc.

LUE LISÄÄ!

SOITAAB-konserni on aina ollut johtava teollisuuskoneiden CNC-leikkausvalmistaja.

SOITAABilla on markkinoiden laajin leikkausteknologioiden valikoima; kilpailuetu, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme täydellisimpiä ja joustavimpia leikkausratkaisuja.

Kun tarvitset leikata levyjä lue lisää Soitaab Plasma, kaasu, vesi sekä laserleikkauskoneet.

LUE LISÄÄ!

Särmäyspuristimet, levyleikkurit ja robotti ja automaatio ratkaisut.

45 vuotta osaamista levyn leikkauksesta ja taivutuksesta. Suorituskyky, laatu ja palvelu ovat avain sanoja, joihin Gasparinin toiminta perustuu.

LUE LISÄÄ!

F.M.B. perustettiin vuonna 1982 ja oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka aloittivat valmistamaan vannesahoja, kun markkinoita hallitsivat pyörösahat.

LUE LISÄÄ!

MACO S.r.l. perustettiin vuonna 1982 pyörösahojen valmistukseen, myöhemmin MACO laajensi valikoimaansa tanko- ja latta vannesahauskoneisiin.

LUE LISÄÄ!

Ota yhteyttä!