SOITAAB - Vuodesta 1938 lähtien innovaatiota ja perinteitä

SOITAAB -konserni on aina ollut johtava CNC-leikkauskoneiden valmistaja, koska se osaa yhdistää perinteet ja innovaatiot.

SOITAAB:ssa sitoudumme mottoomme, "Leikkaa korkeimmalla tasolla", Kiitos jatkuvan teknologisen kehityksen ja korkeimpien tuotanto standardien ansiosta.

Tehokkaat teknologiat ja tuotantolinjatvarmistavat plasma-, kaasu-, vesi-, ja laserleikkauskoneiden- sekä vannesahakoneiden tehokkaan ja nopean valmistuksen.

SOITAAB:lla on markkinoiden laajin valikoima leikkausteknologioita. Kilpailuetu, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme kattavimmat ja joustavimmat laite ratkaisut, juuri heidän tarpeisiinsa.

Tekniset osastomme hyödyntävät erittäin pätevää henkilökuntaa, käyttäen uusimpia ohjelmistoja kehittääkseenuusia innovaatioitaja tehokkaita leikkausratkaisuja.

SOITAAB - italialainen tuotanto ja maailman organisaatio

SOITAAB uskoo vahvasti tuotannon ja liiketoiminta-alueiden integrointiin ja koordinointiin, sertifioitujen ja jatkuvasti valvottavien suunnitteluprosessien ja tuotantoprosessien osalta.

Milanon modernin tehtaan ansiosta SOITAAB hoitaa sisäisesti kaikki tuotannon vaiheet suunnittelusta koneistukseen, sekä kaikkien tuotteidemme kokoonpanon ja testauksen. Soitaabin USA:n uusi pääkonttori Chicagossa vahvistaa organisaation kansainvälisen ulottuvuuden.

Jälleenmyynnin ja teknisen tiimin johtamista tukee ammattitaitoinen ja maailmanlaajuinen valtuutettujen teknikoiden verkosto, joka on valmis auttamaan asiakasta tarpeissaan.

Täysin automatisoitu varaosavarasto ja erittäin järjestelty tavaroiden hallinta mahdollistavat korkean tehokkuuden, tarkkuuden ja nopeuden jokaisen komponentin toimituksissa.


OMNIATECH

OMNIAtech koneet on täydellinen valinta, kun tahdotaan yhdistää useita teknologioita leikkauksessa, merkkauksessa ja lastuavassa työstössä levytyökoneeseen.

Uusi OMNIAtech kone on monipuolinen. Kone voidaan varustaa teknologiolla kuten plasmaleikkaus, kaasuleikkaus, viisteleikkaus, merkkaus, poraus, senkkaus sekä jyrsintä.

Laatu, tarkkuus ja korkea suorituskyky on standardi OMNIAtech koneelle. Laatu tarkkuus ja suorituskyky on saavutettu suunnittelulla, innovatiivisilla teknisillä ratkaisuilla sekä tehokkaalla käyttöjärjestelmällä, joka integroi teknologiat saumattomasti yhteen ohjelmaan. Tämä varmistaa laadun, tarkkuuden, helppokäyttöisyyden sekä nopeuden OMNIAtech koneille.

PLASMATECH

Plasma NOVA on ainoa kone markkinoilla, joka yhdistää useita tekniikoita ja ominaisuuksia vastaamaan kaikkein monimutkaisimpien tuotantojen vaatimuksia. Yksi kone mahdollistaa monien teknologoiden yhdistämisen, mikä optimoi tuotanto syklin. Monipuolinen ja laaja valikoima optioita.

Soveltuu erityisesti keskipitkän tai suuren paksuuden leikkaamiseen ja korkean tuottavuuden tarpeisiin, se voidaan varustaa optioilla kuten Viiste, merkkaus, poraus. Plasma Nova rakenne on suunniteltu erittäin suorituskykyiseksi ja vakaaksi

Porttaali on varustettu hiiliharjattomin moottorein, mikä takaa korkean tarkkuuden, nopeuden ja suorityskyvyn. Lineaarijohteet hammatangot kuularuuvit suojattu pölyltä ja metalliroiskeilta.

Erityistä huomiota on kiinnitetty suojaukseen ja turvallisuuteen. Plasma Nova turvallisin kone koskaan.

PLASMAtech-perhe luokitellaan kolmeen versioon: PRO, RED ja NOVA.


WATERTECH

WATERtech Water NOVA on edistynein ja täydellinen ratkaisu vesi korkeapaine leikkaamiseen.

Water NOVA täyttää maksimaalisen tuottavuuden, monipuolisuuden ja tehokkuuden vaatimukset.

Vankka portaali rakenne ja erillinen leikkaus pöytä antavat koneelle ainutlaatuiset lujuus-ja tarkkuus ominaisuudet, mikä mahdollistaa korkean leikkaus tehon kaikissa olosuhteissa.

Parametrien hallinta yhdistettynä nopeaan ja selkeään käyttöjärjestelmään, takaa korkeat laatuvaatimukset kaikilla työvaiheilla...


LINEATECH

LINEAtech-tuoteperhe on kaasuleikkauskoneet. Kaasuleikkauskoneita saat myös yhdistelmä koneina. Mahdollista yhdistää samaan porttaaliin plasma, kierteitys ja/tai porauspää.

Soitaab-elektroniikka: yksinkertaisen PC: n ja EtherCAT-kortin ansiosta tiedonsiirto on mahdollista laitteen hallintaan ja reaaliaikaisen hallintaan. Tästä johtuvat edut ovat ilmeisiä: kompakti, elektronisten komponenttien vähäisempi käyttö, yksinkertaisuus ja luotettavuus.

LINEAtech-perhe luokitellaan kolmeen versioon: PRO, RED and NOVA.


LASERTECH

Uusi valikoima lasikuituteknologian koneita: monipuolinen, tehokas, tarkka, joustava ja korkea suorituskyky.

Korkea tuottavuus ja luotettavuus kaikentyyppisille materiaaleille ja paksuuksille.

Leikkuulaatua parhaimmillaan parannetun CNC ohjauksen kautta. CNC ohjelma on yksinkertainen, kattava ja tehokas.

FiberlineS tarjoaa laajan valikoiman eri koko luokkiin ja takaa korkean leikkuu nopeuden.

Ota yhteyttä!