Särmäyspuristimet, levyleikkurit ja automaattiset linjastot 

45 vuotta osaamista levyn leikkauksesta ja taivutuksesta. Suorituskyky, laatu ja palvelu ovat kolme pilaria, joihin Gasparinin toiminta perustuu.

Ensimmäinen ja tärkein "tutkimuslaboratorio" on asiakkaidemme tuotantolaitokset,suunnittelutoimistot sekä asikkaalta saatu palaute. Siksi tuotteemme syntyvät aina vastauksena erityisiin ja todellisiin ongelmiin, olipa kyseessä sitten tekninen tai liiketoiminen ongelma. Ei ole sattumaa, että investoimme 10% liikevaihdostamme innovaatioihin. Se on ainoa tapa auttaa yrityksiä tulemaan tehokkaammiksi ja tuottavammiksi. Siksi meillä on kymmenen suunnittelijaa, jotka ovat keskittyneet suunnitteluun ja tuotteen kehittämiseen.

Yli 8 000 konetta asennettu maailmanlaajuisesti. Ammattitaitoiset toimijat ja työntekijät mahdollistavat koneiden räätälöinnin ja toimivan tuotannon tuen.

Suurimmalla osalla henkilökunnastamme on tekninen koulutus ja kokemusta yrityksen eri osa-alueilla. Panostamme huomattavan määrän aikaa ja resursseja, jotta voimme tuoda markkinoille tehokkaampia ja tarkempia metalliteollisuuden koneita. Tarjoamme uusinta teknologiaa leikkaukseen ja taivutukseen. Teemme yhteistyötä myös yliopistojen ja tutkimuskeskusten kanssa.


X-Press press brakes

X-Press hydraulic press brake renovates its structure, its accessories and its design.

X-Cut guillotine shear

The choice of the world's leading steel mills.

Ota yhteyttä!