Huoltopalvelut

FredSe Oy on Suonenjokelainen vuonna 2019 perustettu yritys, jonka idea on tarjota parhaat ja toimivimmat palvelut levytyökoneiden käyttäjille, näin olemme toimineet ja pääpaino tulee tulevaisuudessakin olemaan huollossa. Konemyynti tukee tulevaisuuden strategiaa ja takaa meille aina uusimman tiedon olemassa olevasta teknologista.

Vaikka yrityksemme onkin nuori, on meillä silti henkilöinä selvästi maan pisin kokemus alalta. Olemme toimineet niin operaattori, huolto, kunnossapito sekä koulutus tehtävissä alalla jo kolmella vuosikymmenellä.

Hoidamme levykoneiden huollot ja koneiden kunnossapidot koko maassa. Ratkomme niin mekaaniset ongelmat sekä logiikka-, sähkö- kuin ohjelmistohaasteet. Olipa konetyyppisi sitten plasma-, kaasu-, laser- sekä vesileikkauskone. Tai särmäyspuristin, levyleikkuri, saha, levymankeli tai robotti.

Nopean ja sujuvan asiakaspalvelun toimivuuden takaa iso varaosavarasto Suonenjoella. Toimintamme ytimessä ovat vuosihuollot, korjaukset ja tarkistukset.

Vuonna 2020 huolettavien laitteiden kanta oli 152 konetta ja tehtäviä näille suoritimme 299 kappaletta. Nyt vuonna 2021 työllistämme neljä henkilöä vakituisesti, töitä teemme kolmelta paikkakunnalta käsin.

Vuosihuolto

Levytyökoneiden vuosihuollot suoritamme tyypillisesti kahden asentajan voimin, koneen seisonta-ajan minimoimiseksi. Vuosihuolto sisältää konetyypistä riippumatta tarvittavien osien vaihdon, mekaanisen tarkastuksen sekä säädön, turvallisuusasiat kuten turvapiirin toiminta sekä kattava raportointi koneen kunnosta, tehdyistä sekä tehtävistä toimista.

Vika korjaukset

Mikään ei tietenkään ole mukavampaa kuin saada korjata toisten sekä omia virheitä. Vian etsintä on mitä mielekkäimpiä työnkuvia joita saamme tehdä. Pidämme erityisesti tulos tai ulos meiningistä jolloin saamme tekemisiimme sopivasti lisää puhtia. 

Huoltosopimus

Solmimme mielellämme huoltosopimuksia edustamillemme konetyypeille. Me pidämme huolen siitä, että kone toimii ja tarvittavat varaosat ovat saatavilla kun niitä tarvitaan. Huoltosopimus mahdollistaa edullisemman hinnoittelun huollolle sekä kulutusosille.

 • Huoltosopimus räätälöidään aina konekohtaisesti konetyypin sekä käyttöasteen mukaan.
 • Huolto on ennakoiva, jolla pyrimme välttämään odottamattomat tuotantokatkokset.
 • Parempi tuottavuus, vaikeasti ennakoitavat vikatilanteet vähenevät
 • Säännöllinen huolto pidentää laitteen käyttöikää ja näin myös arvoa.
 • Ennalta sovittu huolto helpottaa tuotannon suunnittelua.
 • Sopimus asiakkaana saatte ensiluokkaista sekä nopeaa palvelua.
 • Ilmainen etätuki internetin kautta mahdollistaa vian selvityksen ja jopa ratkaisun ilman asentajan käyntiä.
 • Ilmainen etäneuvonta ongelma tilanteiden varalle.
 • Sopimusasiakkaille tarjoamme leikkaus koneiden osalta kattavan varaosavaraston.
 • Vikatilanteissa huoltosopimus asiakkaamme saavat aina nopeimman mahdollisen avun.
 • Konekohtainen raportointi sekä kustannusten seuranta.
 • Konekohtainen historia koneesta sekä huollon toimista
 • Tehdyt havainnot huollon kohteesta sekä mittauksista.
 • Esitys mahdollisista jatkotoimista (vaihtoa tarvitsevat komponentit, muu kunnossapito)

Koulutus

Annamme koulusta edustamillemme konetyypeille kuten plasma-, kaasu-, laser-, vesileikkauskoneet sekä särmäyspuristimet, levyleikkurit, sahat ja levymankelit.

Markkinoiden paraskaan kone ei ole hintansa arvoinen ellei operaattori pysty hyödyntämään sen potentiaalia.

Vara- sekä kulutusosat

Varaosa varastomme sijaitsee päätoimipakkamme yhteydessä Suonenjoella.

Lisäksi jokainen huoltoautomme sisältää perus varaosa tarpeet huoltokäyntejä ajatellen, kattavasti varustellut automme nopeuttavat työn sujumista sekä koneet saadaan kerralla kuntoon ilman ylimääräistä käyntiä.

Kulutusosat tarjoamme huoltosopimus asiakkaille sopimuksemme mukaisesti. Myymme alkuperäiset Hypertherm, Kjellberg, Thermal dynamics kulutusosat.

Tarjoamme palveluitamme mm.

 Hypertherm, Kjellberg, Thermal dynamics, Microstep, Baykal, Ermaksan, Soitaab, Messer, Eco flamecut, Aliko, Davi, SafanDarley, Bomar, Maco ja FMB koneille.