PLASMATECH & OMNIATECH

PLASMATECH-perhe yhdistää automaattisen leikkauksen koneiden valikoiman plasman prosessilla; plasmajohtoprosessi, jota sovelletaan kaikkiin johtaviin materiaaleihin (hiiliteräs, ruostumaton teräs, alumiini jne.), mahdollistaa korkean laadun.

PLASMATECH-perhe voidaan luokitella kolmeen versioon: PRO, RED ja NOVA.

OMNIAtech on täydellinen synteesi monikäyttöisistä ja yhdistetyistä tekniikoista kaikenlaisten levyjen ja levyjen käsittelyyn. Tämä monipuolinen ja monikäyttöinen kone suorittaa lukuisia toimintoja, kuten terminen leikkaus, merkintä, poraus, kierteitys, karkaaminen ja jyrsintä.


WATERTECH

WATERTECH-perhe ryhmittelee kylmäkäsittelyyn perustuvat koneet, jotka liittyvät Water Jet -tekniikkaan; ainutlaatuinen ratkaisu monimutkaisten geometristen muotoiltujen osien hallintaan, kaikki materiaalit: metallit (alumiini rauta, ruostumaton teräs, titaani, messinki ja kupari), marmori ja graniitti, lasi ja muovit.

WATERTECH-perhe voidaan luokitella kolmeen versioon: PRO, RED ja NOVA.

Lisäksi WATERTECH tarjoaa ainutlaatuisen Dualine-koneen, joka yhdistää plasma- ja vesisuihkuteknologiat täydelliseen harmoniaan.


LINEATECH

LINEATECH-tuoteperhe yhdistää automaattisen leikkauskoneiden valikoiman pelkästään oksihydrogeenisen liekkiprosessin kanssa ja / tai yhdistettynä toiseen leikkaustekniikkaan, kuten plasma- tai mekaaniseen käsittelyyn, poraus- ja kierteityspäät.

Soitaab-elektroniikka yksinkertaisen teollisen PC: n ja EtherCAT-kortin ansiosta tiedonsiirtoa varten mahdollistaa laitteen samanaikaisen hallinnan ja reaaliaikaisen hallinnan. Tästä johtuvat edut ovat ilmeisiä: kompakti, elektronisten komponenttien vähäisempi käyttö, yksinkertaisuus ja luotettavuus.

LINEATECH-perhe perustuu modulaarisuuden käsitteeseen ja tulevaisuuden laajennusten mahdollisuuksiin äärimmäisen helposti.


LASERTECH

Uusi valikoima lasikuituteknologian koneita: monipuolinen, tehokas, tarkka, joustava ja korkea suorituskyky.

Korkea tuottavuus ja luotettavuus kaikentyyppisille materiaaleille ja paksuudelle.

Parannetun CNC: n ja tehokkaan ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta laadun parantaminen luokan korkeimmilla tasoilla ja yksinkertainen ja täydellinen toiminnallisuus.

FiberlineS tarjoaa laajan toimintakentän ja takaa korkean dynamiikan.


Yhteydenotto